Mars i boks: Smarte pakker og lilla poser

Mars i boks: Smarte pakker og lilla poser

En ny post i #iboks serien her på Smart Forsynt bloggen med en liten oppdatering i forbindelse med at boksen med påfyll er på vei til dine skuffer og skap.

Resirkuleringsposer og Smarte Pakker

Etter tilbakemelding fra kundene våre i Oslo var det ikke noen tvil - de grønne og lilla posene fra kommunen måtte kunne strømmes. Vi tok kontakt med rette instanser og fikk beskjed om at vi måtte ha nok varer som kunne kastes i posene, så vi utvidet varekatalogen nok til at vi ble godkjent, og nå kan alle legge til disse i sin varestrøm.

(psst! du finner dem bl.a. i Vaskeskapet og de koster bare 1kr men det er bare fordi butikk-programmeringen dauer om noe koster null). 

Vi jobber også med å bedre forklare fordelene av å abonnere på varer man bruker jevnlig, og vi lanserte denne måneden "Smarte Pakker" for å illustrere mer av poenget med Gryning. Vi har fortsatt litt vei igjen å gå, men vi håper det bidrar til at man lettere finner frem til nok varer til at det svinger.

Månedens "litt rart, veldig smart" 

Mens vi pakket månedens leveranser viste det seg at vi har mer enn én kunde som tydeligvis har hoppet på trenden med "Bulletproof Coffee" (les en balansert beskrivelse hos BBC her) hvor man bruker litt kollagen og fett i kaffen.

bulletproof-og-resirkulering

Mange meninger om dette, men i kombinasjon med grønne og lilla poser fra Oslo kommune ble det en soleklar vinner av månedens "Litt rart, veldig smart" med varestrømming fra Gryning:-)

Litt mer sosiale nå som våren kommer

Vi har vært veldig fokusert på å få på plass selve Gryning opplevelsen og nettstedet, og har beveget oss sakte med å komme ut i Sosiale medier. Nå er vi på vei med stadig mer artikler og innhold og har i den forbindelse åpnet en liten instagram-konto og facebook side hvor vi kommer til å dele gøye ting.


You may also like Se alle