Helmets-on! Nå bygger vi videre!

Helmets-on! Nå bygger vi videre!

Gryning er fortsatt i startfasen og vi er utrolig takknemlige for at dere med oss de første månedene med drift og utprøving - og ikke minst masse tilbakemelding og læring.

Vi jobber nå iherdig med å ta av støttehjulene imens vi skifter dekk i fart - så derfor deler litt om planene fremover i håp om litt mer tålmodighet mens vi bygger videre🙏🏼. 

Målet er at så mange som mulig finner mer enn ti lange varer slik at det blir en nyttig boks hver måned. Det er først da vi nærmer oss til å kunne gi Gryning-opplevelsen. Når varene vi bruker jevnlig aldri tar slutt. Når påfyll kommer hver måned, i riktig mengde, før du går tom.

Det gleder vi oss til. Fremover tar vi nå noen store grep for å kunne forbedre brukeropplevelsen. Vi jobber for at det skal bli:

  • Enklere å bruke handlelisten på "Min varestrøm" siden ved den månedlige "sjekken"
  • Enklere å beregne riktig mengde av varene
  • Bedre funksjonalitet for å raskt styre hver vare
  • Enklere å finne transparent og utfyllende informasjon om varene
  • Mer bra innhold for å oppdage nye lange varer og gode vaner

Den siste måneden har vi jobbet mye med å få på plass kanaler for å jobbe sammen med dere. Vi åpnet 3 blogger med forskjellig innhold som belyser problemene vi forsøker å løse, og hvordan det kan være til nytte for deg.

Vi har åpnet side på Facebook og startet en instagram-konto på @heigryning for å gjøre det lettere å følge med og gi tilbakemelding. Hjelp oss videre med å følge/like!

Vi har også åpnet for feedback og rating av varer hvor du kan gi din dom på det vi har plukket ut. Du finner det på vare-detalj sidene og vår egen side for deg som er litt ekstra Engasjert. Der finner du også en transparent og demokratisk forslagskasse hvor alle forslag ligger åpent og kan stemmes på. 

Vårt mål er å være så kundestyrt som mulig, så vi håper mange av dere vil bruke noen av disse kanalene til å hjelpe oss med gode forslag og enda mer tilbakemelding!

Vi gleder oss til veien videre, og håper du lar deg engasjere i hverdagen slik som oss:-)

 


You may also like Se alle