Vi skal gjøre en forskjell

For deg og verden vi lever i

Det virker som alt i verden bare går fortere

Noen sier at det heller aldri kommer til å gå så sakte som i dag. Må det egentlig være sånn?

Vi startet Slowly med en visjon om en tjeneste som kunne skape et rom for å sakte ned. Få tilbake tid i hverdagen, uten å gå på kompromiss med lommeboka, og samtidig gjøre mer for planeten gjennom enkelt, men bevisst forbruk.

Vi er selv 4 småbarnsfedre som kjenner tidsklemma på kroppen. Vi føler også ansvaret for fotavtrykket vi setter på planeten som skal overtas av våre barn.

Hverdagens huske og handlelister henger konstant over oss, og følelsen av å ikke strekke til er bortimot permanent.

Med alt av innovasjon rundt oss fokusert på å levere raskere, vokse fortere, markedsføre mere, tok vi en annen vinkel. Det startet med tanken om å kunne "strømme" det som er irriterende å gå tom for hjemme.

Kan vi i det minste stryke 20 ting fra handlelista? 

Derfra har vi bygget Slowly. Vi korter ned både handlelista, todo-lista og burde-burde lista gjennom å levere Påfyll og Retur på dørstokken én gang per måned.

Der andre fokuserer på å tilby deg en stor katalog av varer og levere så fort som mulig, forsøker slowly å være en støttespiller i hverdagen, og det er mange hverdagsproblemer som kan ryddes unna med en godt planlagt månedlig leveranse og retur.

Fremover har vi store ambisjoner for hva vi skal få til med våre kunder og produsenter. Vi tror det finnes mange der ute som ønsker å handle litt annerledes dersom det teller for helse, planet og gode arbeidsforhold.

Bli med du også da vel.

Med vennlig hilsen

Mads, Magnus, Thomas, Calle
& resten av teamet i Slowly

Made in Oslo

Vi er fire fedre fra Oslo med ti barn til sammen. Er du litt som oss, ønsker å leve mer bærekraftig, men sliter med å gå den ekstra mila i hverdagen? Da er Slowly aktuelt for deg. Å være over middels opptatt av kvalitet, gode produsenter og nysgjerrig på nye måter å gjøre ting på, er heller ingen ulempe.

Thomas

Bærekrafteksperten og veganeren

Magnus

Kokken & Restaurantøren

Mads

Teknologigründer’n og zen-aspiranten

Calle

Dagligvare- og mediamannen

Filosofi

Vi tror mye kan gjøres bedre med å tenke på helhelten. Alt for ofte går vi oss bort i detaljer som egentlig ikke gir verdi i hverdagen. Vi bygger tjenesten og selskapet for å gå i balanse.

Det er mye snakk om "People, Planet, Profit" og en "triple-bottom-line" tankegang som handler om å tenke på mer enn bare penga.

Vi har oversatt og utvidet dette til å inkludere mer, og få relevans for oss som forbrukere:

  • People
  • Planet
  • Pleasure
  • Profit

Har vi balanse mellom disse kan vi skape positiv endring i både hverdagen, verdikjeden og samfunnet rundt oss.

Oversatt til norsk handler det blant annet om å tenke på:

#lommeboka #folka #tidsklemma #kvalitet #mindresvinn #co2

Alt dette tenker vi på når vi velger varer i katalogen, når vi tilrettelegger tjenesten, returen og forsøker løse hverdagsproblemer for deg.

Da kan vi spare tid, penger og planeten sammen, og få litt lavere skuldre og mer glede i hverdagen.

Og med det som utgangspunkt skal vi gjøre bevisst forbruk enkelt sammen med deg.

Spar penger

Vi kjøper direkte fra produsent og leverer varene samlet, én gang i måneden. Det gir gode priser, og du vil kunne spare opp til 20% hver måned. Ved å kjøpe kun det du trenger, reduserer du overforbruk og matsvinn, og sparer enda mer.

Spar tid

Dine skuffer og skap blir fylt opp i begynnelsen av hver måned. Med færre turer til butikken, kortere handleliste og mindre å huske på, sparer du tid og hverdagen blir litt roligere. 

Spar planeten

Månedlig levering av mer bærekraftige varer, direkte fra gode produsenter. Mindre matsvinn, mindre emballasje, mindre transport og sirkulær levering fra jord, til bord og tilbake. Det gjør godt for planeten vår.

"Enklere blir det ikke!" ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Påfylls-appen som sparer tid og penger

Prøv i 3mnd for 9kr/mnd

Ingen binding, fri levering, henting og kildesortering.