Å gjøre en forskjell
Hvorfor Gryning?

Gryning er opptatt av mulighetene som ligger i hverdagen. Kan vi gjøre små overkomlige forandringer som gjør hverdagen både enklere og mer bærekraftig?

Om Oss

Det var på den tiden hvor hjemmekontoret begynte bli litt trangt at en håndfull ivrige samlet seg på teams med gode hensikter. Felles var at vi ville finne et prosjekt hvor vi kunne gjøre forskjell for samfunnsutviklingen. Raskt handlet det om mat, bærekraft, helse, familie, forbruk og hverdag.

Et snaut år senere, med et godt knippe ideer i papirkurven, sto vi igjen med en plan som kunne flytte nåla på alle områdene: Gryning.

Fra alle bidragsyterne som hadde vært med var det tre som kunne satse med en gang, og vi startet OneFoodChain AS, selskapet bak Gryning.

9 måneder etter selskapet ble stiftet ble Gryning lansert som den første episoden i sesong 1 av vår serie. Ambisjonen er å gjøre hverdagen både enklere og mer bærekraftig. Bli med og skap forandring sammen med oss.

Med vennlig hilsen

Mads, Magnus, Thomas & resten av teamet i Gryning

satse litt
Ikke blyg for planeten

Gryning er en startup og utfordrer i et krevende farvann blant etablerte aktører og forbrukervaner. Men vi er overbevist om at det finnes mange muligheter for en mer bærekraftig hverdag.

Hvordan fungerer det?

Strømme varer steg-for-steg

Å strømme varer handler om å alltid ha mer igjen av varene du trenger i hverdagen.

Sjekk ut hvordan
Små valg i hverdagen
Bærkraft i praksis

Målet vårt er å gjøre det enklere for deg å leve mer bærekraftig. Vi tror at det er de mange små og enkle valgene i hverdagen som sammen utgjør den store forskjellen. Det er bærekraft i praksis.