Kanskje verdens beste olivenolje

Vår kokk Magnus er en skikkelig matentusiast og ringrev i restaurantbransjen. Han finner varene som gir mest verdi for pengene ut fra kvalitet og bærekraft.

Hos Fedrica på Sicilia, har Magnus funnet gull. Ved å kjøpe direkte fra produsent, hopper vi over alle fordyrende mellomledd og kan gi deg en fantastisk olivenolje til en uslåelig pris. Kanskje verdens beste?

L´Aliva di Fedrica Sapuppo. 

Olivenoljen L’Aliva kommer fra en olivenlund som ligger ved munningen av Valle delle Belice ca 200 moh. hvor den tidligere elven Belice har bidratt med dannelsen av dyp jord med rikelig tekstur av sand, leire, kalkstein og kalsitt.

Jordsmonnet er skrint og klimaet er svært tørt fra mars til oktober. Cerasuola er høyt beplantet i Val Di Mazara, Valli Trapanesi og Valle del Belice.

Oliventrærne er plantet mellom 1870 og 1920. Ca. 1200 trær plantet med 12 meters avstand. Det brukes ingen sprøytemidler, kobber eller lignende.

Cerasuola er en av de eldste sicilianske kultivarer, hovedsakelig funnet i den vestlige delen av regionen (Trapani- og Palermo-områdene); den viser en særegenhet som gjør denne kultivaren perfekt for det sicilianske terroiret: trives i skrinn og næringsfattig jord.

Cerasuola har høyt innhold av polyfenoler og holder seg derfor godt i 24 til 36 måneder. Oljen er fruktig og aromatisk med lang fast ettersmak.

Å ha en skikkelig deilig olivenolje hjemme til en hver tid, er ikke noe du angrer på. Denne olivenoljen jekker opp sommersalaten til nye høyder og egentlig hva du enn velger å bruke den til. 

Prøv kanskje verdens beste oliven olje med Slowly, du finner den i en av våre startpakker her

Buon appetito!

 

🚀 Bli med å handle annerledes med slowly? - sjekk ut hvordan det funker her

🛒 Se hva du kan få i dag? sjekk katalogen her 

..eller følg oss på Instagram, Facebook eller LinkedIn.