8 av 10 kunder sender opp til 6kg i retur

8 av 10 kunder sender opp til 6kg i retur

Har du glemt å ta med deg de brukte batteriene til returpunktet igjen? Eller lyspærene? Det gjør vi alle, hele tiden. Brukte batterier, lyspærer, ødelagte ladekabler, klær, glass og metall har en tendens til å samle seg opp til bristepunktet før vi klarer å ta grep og rydde ut.

8 av 10 kunder sender tilbake
Som en del av Slowly-tjenesten henter vi kildesorteringen du ikke får løst hjemme. Alt skjer i den samme spesialdesignede Slowly-bagen. Når nye varer er pakket ut hjemme, brukes Slowly-bagen videre som returstasjon. Når neste levering med nye varer er på vei, setter kundene ut returen og vi tar den med. Over 80% av våre kunder sender kildesortering tilbake med Slowly-bagen hver måned.

Over 6 kg per måned
Mange av våre kunder klarer å fylle opp Slowly-bagen med over 6 kg returavfall. Det er mye tomglass, metall, og klær, men også småelektrisk, batterier, og lyspærer. Og ikke minst kundene som bruker brusmaskin, de returnerer tomme CO2-patroner.

Aldri gå tom for CO2 igjen
De som bruker brusmaskin hjemme vil kjenne seg godt igjen i to gjentagende irritasjonsmomenter. Når de går tom for CO2 og når de står i butikken og har glemt CO2-patronen som må leveres inn for å få panten. Med Slowly får du både hjemlevert fulle CO2-patroner og returnert de tomme som går til gjenbruk.

Rydd ut og fyll opp
Det skaper en behagelig flyt i hverdagen når du får ryddet ut og fylt opp skuffer og skap hver måned. Våre kunder elsker det. Og vi syns det er stas å kunne kjøre fulle elbiler ut med varer og fulle elbiler tilbake med returavfall. Det er både smart, økonomisk og mer bærekraftig.

🚀 Finn ut mer på slowly.no
🛒 Sjekk ut vareutvalget her 
♻️ Finn ut mer om retur 
..eller følg oss på InstagramFacebook eller LinkedIn

 

 


You may also like Se alle