En sommergave til deg eller svigers?

En sommergave til deg eller svigers?

Vi gjør oss klare for sommerferie og kan knapt vente. Mest av alt gleder vi oss til å nyte lange og rolige dager, men samtidig ulmer det av gru. Det skal samhandles med svigers på 64m2 i ti dager . Det er i utgangspunktet hyggelig, men det vil ikke gå knirkefritt.

"Det står i permen" roper svigerfar så det ljomer over hele tunet på dag to, etter jeg har spurt forsiktig hvor båtnøkkelen ligger. "Far har alltid vært flink på å holde orden skjønner du" melder svigermor fra dørgløtten før jeg har rukket å summe deg. 

"Jesus Christ" utbryter stemmen inne i hodet mitt, den kom tidlig i år. Flow like water husker jeg godt fra mindfulness-kurset og det prøver jeg praktisere nå. Jeg klarer å riste det av mig og kan smile på et vis.

Det er som det er og det er lite man kan gjøre med disse feriene. Å ta med en gave kan være lurt. Det gir en ekstra god start og fungerer som konkret knagg av good-will som kan være nyttig gjennom hele oppholdet. 

Men gaven må være grundig gjennomtenkt. Med hver minste hyttegjenstand følger et potensielt emotionelt sprengstoff og det er kort vei til at gaven blir oppfattet som direkte kritikk av tingenes tilstand. Driter du deg ut, vil du få høre det i all overskuelig fremtid. 

Vårt gavetips til hytta og svigers, er en brusmaskin.

Å kjøpe boblevann fra butikken er ikke bare langt mer kostbart, det er tungt å bære og svært lite bærekraftig. En CO2-flaske koster normalt fra 100kr eksklusive pant og lager sirka 60 liter med boblevann. Det er under 1.70kr per liter boblevann, en tidel av prisen på en 1.5 liters PET-plast-flaske fra butikk.

Du får kjøpt en kurrant maskin for under en 1000-lapp inkl. en CO2-flaske. Maskinen har du tjent inn allerede etter at første CO2-flasken er brukt opp, og den tar ikke mer plass en to 1.5-liters PET-flasker til sammen.

Det er regnstykket for svigerfar si, og svigermor kan smile brett av å kunne servere hyperlokalt produsert boblevann når hyttenaboen kommer på besøk.

Plutselig bobler det av godstemning og du kan nyte den helt til svigerfar spør hva du har tenkt gjøre når CO-flasken går tom. Det er da du tar frem den andre CO2-flasken.

Den ekstra flasken har du bestilt etter å ha slått til på pakken med Aqvia brusmaskin, to PET-flasker og en CO2-flaske, som du får til en uslåelig pris her.

 

Har du ikke brusmaskin hjemme eller på hytte er det all grunn til å slå til på dette tilbudet og så får du testet ut Slowly i samme slengen. 

Påfyll av CO2 og retur av tomme flasker gjør du med Slowly, måned for måned.

Vi ønsker deg en knirkefri sommer med lave skuldre.

 

🚀 Bli med å handle annerledes med slowly? - sjekk ut hvordan det funker her

🛒 Se hva du kan få i dag? sjekk katalogen her 

..eller følg oss på Instagram, Facebook eller LinkedIn.