Rydd ut og fyll opp en gang i måneden ♻️

Vi vet det fra før, og vi bli stadig fortalt at vi må planlegge våre innkjøp bedre for å spare penger, redusere matsvinn og få bedre flyt i hverdagen.

"Lag planer, rutiner og gjør det til noe morsomt." Særlig, når hverdagskjøret dundrer på så er realiteten hastebehov, brannslukking og de gode planene blir skjøvet dag for dag og til de er glemt. 

Med Slowly ligger planen i appen, og du bruker minimalt med tid og innsats for å løse en drøss med to-dos i hverdagen. Det handler om å gjøre bevisst forbruk så enkelt som overhode mulig. 

Vi samler varene til skuffer og skap. Varene som brukes jevnt og trutt, som alltid på handlelista for å bli husket og som er fryktelig irriterende å gå tom for. Merkevarene er nøye utvalgt for å gi mest verdi for pengene ut fra kvalitet og bærekraft. Det gjør det enklere for deg å ta god valg. 

En gang i måneden sjekker du skuffer og skap. Du legger til, pauser, skipper eller fjerner varer som du vil i appen og får akkurat det du trenger med minimal innsats. Når du har fått opp flyten på alle dine varer går det nærmest av seg selv.

Din varer blir levert i Slowly-baggen som du bruker videre som din retur-stasjon hjemme. Der kan du samle brukte batterier, lyspærer, småelektrisk, klær, tekstiler, glass og metall. Når nye varer leveres, tar vi med baggen som du har fylt opp og satt ut for retur så resirkulerer vi alt for deg. 

Du får ikke løst alt, men en god slump av to-dos blir borte for alltid, når du fyller opp og rydder ut med Slowly en gang i måneden.  

🚀 Bli med å handle annerledes med slowly? - sjekk ut hvordan det funker her

🛒 Se hva du kan få i dag? sjekk katalogen her 

..eller følg oss på Instagram, Facebook eller LinkedIn.