Vi SHIFTER gir og kjører litt saktere

Vi er en gjeng barneforeldre som satte oss fore å tenke annerledes om forsyning av husholdningen, og vi merket fort at vi ble nødt til å utfordre etablerte handlemønstre. Når alle andre piler peker mot raskere og billigere, går vi saktere. 

Ganske takknemlig blir man da når man får en journalist på besøk som tar seg tid til å stille vanskelige spørsmål, lytte og forstå, og lager en strålende artikkel.

Å bli omtalt i startup-magasinet SHIFTER.no er også veldig passende. For det er jo ikke bare nye handlemønstre hos kundene vi inviterer til. Vi inviterer også våre produsenter, leverandører og investorer til å tenke litt annerledes. Vi tar med oss et startup-mindset til helt hverdagslige greier.

Tenke helhet: både najs & planet

Slowly tar også mål av seg til å bygge et selskap med positive ringvirkninger både opp og ned i verdikjeden.

Vi opererer ikke bare med tre P'er for People, Planet & Profit, men vi har lagt til den fjerde P'en - nemlig Pleasure. Skal man endre handlemønstre må det være motiverende og enkelt.

Varene vi bruker hele tiden hjemme kan ikke bare være billigst hele tiden, noen av dem må faktisk være digg. 

Og for flere og flere er det at noe er digg tett knyttet opp mot Planet. Jeg lider kanskje av litt ekstrem spar-planeten-til-barnebarna, men jeg klarer ikke helt kose meg med noe som smaker godt om de kommer pakket i en kilo for mye plast som jeg må hive til brenning etterpå. 

Bli med da vel

Så om du tar deg tid til å lese Per-Ivars velskrevne artikkel på Shifter.no, og etterpå tenker at dette kunne vært gøy å prøve, ja da vil vi veldig gjerne ha deg med. Stikk innom hjemmesiden vår og legg igjen eposten så går resten av seg selv.

1000sammenBærekraftLommebokaStartup