Papp & Cans: Grynings startup-transport-boks forklart

Flere har lurt på vårt noe industrielle uttrykk på boksene vi sender så vi tenkte dele litt mer om pappeskene vi bruker for de ultra-interesserte.

Fordi vi er en startup og ønsker å holde prisene lave for kundene våre er det visse ting vi ikke kan begynne med riktig ennå. For eksempel har vi skissert en rå-kul og kjempepraktisk transportboks vi har lyst til å levere i, men da må vi ha minst 1000 kunder på plass for å få prisen ned.

Derfor gjør vi det man i startup-verdenen kaller lean og hacker til noe med det vi har. 

gryning-grafitti-pa-boksen

Det viktige for oss var å holde det praktisk og bærekraftig, så vi fikk laget sjablonger i tre og har en herlig manuell prosess med spraybokser for å få på litt branding.

Pappeskene er valgt ut for å romme omtrent innholdet i en skuff, og vi forsøker etter beste evne å pakke så smart vi kan så det blir enkelt for deg å pakke ut.

tårn-av-bokser

Det er mye vi skal forbedre med boksene våre, men for den første fasen gjør disse jobben. Det er også gøy at noen av våre mest ivrige kunder har kommet oss i forkjøpet på sirkularitet og sørget for at boksene også blir gjenbrukt flere ganger.

DET er noe vi liker og vi vil gjøre mer av. 

gryning-beta-boks-på-kjøkkenbenk

Har du forslag eller innspill til hvordan vi kan ha den beste leveranseopplevelsen med boksene våre eller andre ting, så ikke nøl med å sende en kommentar på vår facebook-side, eller slå til med et forslag rett i vår forslagskasse her.

HvaskjerStartup