Ikke nøl med å prøve Slowly før sommerferien

Hele ideen bak Slowly er at du skal få akkurat det du trenger, hver måned, også under sommeren. Derfor leverer vi det du vil ha med på ferie i slutten av juni, og det du trenger for å komme i gang etter ferien, i begynnelsen av august:

  • Før sommern: Levering 28. og 29. juni. Siste endring 25. juni.
  • Etter sommern: Levering 10. og 11. august, men ønsker du uken før eller etter så si fra til oss på chatten! Siste endring 30. juli. 

Skal du reise bort i sommerferien og ikke trenger påfyll, da setter bare juli-leveringen på pause. Enkelt og greit.   

Skal du på hytta, tilpasser du bare leveringen deretter så du får med deg alt som er digg og som ofte er vanskelig å få kjøpt i lokalbutikken der du ferierer. 

Typiske hytte-varer som deilig kaffe, ekstra grov pannekake- og vaffelmiks fra Sorte Havre, økologisk saft, syltetøy, bra mel, granola, økologisk trekant is, deilige knekkebrød, skikkelig god olivenolje osv. sjekk ut vareutvalget her

Juli-leveringen får du i slutten av juni, i god tid før du eventuelt skal reise på ferie. Har du spesielle ønsker på når varene må leveres så er det bare å ta kontakt. 

Og husk, når det gjelder å fylle opp skuffer og skap etter ferien, så vil du få en påminnelse i slutten av juli. Da kan du i ro og mak tilpasse august-leveringen så du får fylt opp før hverdagen er i gang på alvor, men la oss for a del ikke snakke mer om den tiden nå : )

God sommer. Håper den går sakte, og med Slowly.

 

🚀 Bli med å handle annerledes med slowly - sjekk ut hvordan det funker her

🛒 Se hva du kan få i dag - sjekk katalogen her 

..eller følg oss på Instagram, Facebook eller LinkedIn.