Slik priser vi

Vi gjør gjør ting litt annerledes enn resten av dagligvaremarkedet. Alt for at du skal å spare tid, penger og planeten. Et enkelt medlemskap, og så konkurransedyktige priser på varene vi fører. Sånn funker det:

Et enkelt medlemskap til 99kr/mnd

Vi legger et enkelt medlemskap i bunn, som dekker

  • Levering
  • Henting
  • Resirkulering
  • Leie av bag, CO2 patroner m.m.

Ved å levere varer og hente kildesortering i samme slengen slår vi sammen to behov til en sirkulær transport og en effektiv resirkulering. Fulle elbiler kjøres ut og fulle elbiler kjøres tilbake. Det gir besparelser i alle ledd og vi kan tilby hele tjenesten for kun 99kr/måned. 

Da slipper du å tenke på kostnaden til engangs-plastposer, varierende leveransekostnader, og det lar oss fokusere på å kunne levere best mulig pris på varene.

Konkurransedyktige priser på varene

Når du handler hos oss skal du være trygg på at prisen du betaler for varene er konkurransedyktig. Du skal aldri betale mer enn du ellers ville gjort et annet sted og vi etterstreber å kunne tilby den laveste prisen. Men hvordan får vi det til?

1. Selektivt vareutvalg

Ved å kun fokusere på basisvarer som egner seg for månedlig levering unngår vi store transport-, energi- og lagrings- og matsvinnkostnader som følger med fersk- og frysvarer.

Vi tar kun inn de varene som vi mener er best i hver kategori dvs. gir mest verdi for pengene ut fra kvalitet og bærekraft. Vi tilbyr ofte to alternativer i hver varekategori, en for hverdag og en for helg. 

Flere av disse varene finner du i spesialbutikker og hvis de er tilgjengelige i de konvensjonelle dagligvarebutikkene, står de ofte i skyggen av de store merkevarene og til unødvendig høy pris. 

2. Direkte fra produsent

Vi kjøper mange av varene direkte fra produsent. Da får vi ikke bare en god pris, vi kutter også flere ledd med transport, lagring og håndtering som gir ytterligere besparelser. 

3. Månedlig mengde

Vi leverer månedlig for månedlig forbruk. Når du kjøper mer av hver enkel vare kan vi gi en ekstra god pris. Vi tilbyr volumrabatt på flere varer og ved å fylle opp for en måned vil du kunne spare mye, uten at du kjøper mer enn du faktisk skal bruke. 

Prisgaranti: Hvordan sjekker vi pris

Prisene blir sjekket i slutten av måneden, omtrent en uke før vi sender ut varene fra vårt lager.
  • Vi utfører prissjekk i konvensjonelle dagligvareforretninger som oppgir varepriser på sine nettsider.
  • Dersom varen ikke er tilgjengelig i dagligvarebutikkene, sjekker vi prisen hos den mest tilgjengelige nettbutikken.
  • Vi tar imot tips fra kundene våre via chat'en

Ut fra vår månedlige prissjekk oppdaterer vi prisene på varene til den samme eller lavere enn markedet. 

Lokketilbud kan føre til avvik

Alle konvensjonelle dagligvarebutikker kjører kampanjer med lokketilbud for å få deg inn i butikken. Disse selges ofte med tap som dekkes ved at du putter flere andre varer i kurven med bedre marginer.

Hvis priser ikke blir offentliggjort på nettsidene, vil det kunne oppstå tilfeller der vår pris ikke matcher spesifikke kampanjetilbud på enkelte varer i butikkhyllen. Vi har hverken ressurser eller ønsker om å følge alle butikker helt ned til hyllepris. 

 

Vi etterstreber å sikre konkurransedyktige priser over tid. Enklere sagt, du skal kunne slappe helt av og være trygg på at du ikke betaler for mye og heller sparer penger hos Slowly. 

 

🛒 Ta en titt på vårt vareutvalg, sjekk katalogen her 

Ta gjerne kontakt med oss via epost eller chat hvis du har spørsmål om våre priser og vår tilnærming.

eller

👉 Les mer om oss  slowly.no

🚀 Prøv tjensten og se i fall du får bedre flyt i hverdagen Prøv for 9kr/mnd

..eller følg oss på Instagram, Facebook eller LinkedIn.

    BravarerLommeboka