Hva blir det til middag?

Det er det daglige spørsmålet hjemme. Vi klarer oftest svare for dagen og kanskje for dagen etter, men hva som serveres til middag deretter, er usikkert.

Du skal lete langt og lenge for å finne et menneske som klarer å planlegge middagene langt frem i tid. Og enda lenger for å finne noen som klarer å gjennomføre i henhold til plan. 

Vi prøver alle så godt vi kan. Det mangler ikke på apper, tjenester og hjelp for å planlegge og løse middagsfloken. Men i praksis, i møte med hverdagens uregelmessigheter, klarer det færreste av oss holde styringen. Vi flyr rundt mellom lavpris, supermarkeder, matkasser, hjemleveringer og take-away. Fra dag til dag, uke til uke. 

Faktum er at vi er all-over the place, men det er når det kommer til middag. En stor del av dagligvarene vi kjøper er varer som vi bare skal ha. Kaffe, te, bakevarer, frukostvarer, pasta, ris, oljer, såper, vaskemiddel, ja de meste av varene til skuffer og skap. Faktisk utgjør disse varene ca. en fjerdedel av alle dagligvarer vi kjøper. 

Vårt forbruk av disse varene går jevnt og trutt gjennom året og er forutsigbart. Det er disse varene Slowly driver med, pluss en rekke varer som ikke går å få i dagligvarebutikken, som C02-flasker og skikkelig digg kaffe, 

Vi jobber for å gjøre din handleopplevelse med disse varene den mest behagelige i verden. På 3 minutter har du oppdatert din bestilling og fikset skuffer og skap for måneden, så kan du bruke tiden du sparte på å løse den evige middagsfloken. 

 

🚀 Bli med å handle annerledes med slowly? - sjekk ut hvordan det funker her

🛒 Se hva du kan få i dag? sjekk katalogen her 

..eller følg oss på Instagram, Facebook eller LinkedIn.