lansering på nyåret

Slowly

En helt ny tjeneste for deg som er opptatt av kvalitet, økologi, bærekraft, etikk og sirkularitet.

Les mer
Registrer gavekort

Har du fått julegaven fra Gryning under treet i år? Registrer gavekortet ditt her.

Les mer om de gode varene

Åpent Bakeri Julekaffe fra Colombia

Rony Gómez på El Ceditro-farmen i Nariño, ved grensen til Equador, dyrker en nydelig mellomristet kaffe med smak av fløtekaramell. Perfekt til julekvelden og dagene som følger.

Økologisk extra virgin olivenolje fra Hellas

Nydelig håndverk fra Korintbukta vest i Hellas. Mekanisk kaldpresset og ufiltrert med en mild, aromatisk og myk smak for allsidig bruk.  

Økohåndsåpe fra Urtekram   

Forfriskende og deilig såpe med søt ingefærblomst aroma og aloe vera som både er pleiende og fuktighetsgivende. 100% naturlig opprinnelse og vegansk.  

Penne fra Lari i Italia

I en liten middelalderlandsby utenfor Firenze har Martelli-familien laget pasta for hånd i generasjoner. En klassiker laget på den riktige måten.

Flaksalt fra Gossen i Norge

På en liten øy på Romsdalskysten har familiebedriften gjenopplivet norsk salttradisjon helt fra vikingtiden og leverer havsalt med enestående renhet og smak.  

Økologisk popcorn fra Tyrkia

Økoentusiastene Norganic i Rogaland har kommet over økologisk popcorn. En mer næringsrik snacks enn de fleste andre alternativer når cravingen melder seg.

Økologisk mango fra Burkina Faso

Tørket mango er en naturlig søt-syrlig smaksbombe uten tilsatt sukker. Rik på vitamin C som styrker både immunsystemet og øker opptaket av jern fra andre matvarer.

Gavekort

Et gavekort følger med julegaven, som kan du brukes på nyåret når vi lanserer Gryning.