Gryning

Gode varer for bedre dager

Vi ønsker alle å ta bedre valg i hverdagen. Vi vil spare tid og penger, redusere stress og ta vare på helsen. Samtidig ønsker vi å redusere utslipp, matsvinn, bruk av emballasje og sørge for at alle i verdikjeden har gode vilkår for et godt liv. Listen blir fort lang og føles umulig å leve opp til. Vi fant løsningen ved å endre veien fra jord til bord.

Vi snakker ikke om å slutte og gå til butikken. Det å se, føle, lukte, smake, lære, og å bli inspirert vil de færreste av oss gå glipp av. Vi snakker heller ikke om å fjerne matkasser som forenkler hverdagen. Vi snakker om de andre varene. Varene du aldri vil gå tom for, og alltid må skrive på handlelista for å huske. Kaffe, frokostvarer, bakevarer, ja etter hvert alt av tørrvarer pluss en drøss med andre ting.

Å abonnere på disse varene, det er lurt av flere grunner.


Alltid mer igjen
Varene du aldri vil gå tom for

Vi har samlet varer med lang holdbarhet ut fra kriterier på smak, kvalitet, helse, økologi, lokalitet, etikk og miljø.

Du velger dine favoritter som vi pakker og sender hjem til deg. Påfyll i riktige mengder leveres regelmessig så du aldri skal gå tom.

Det er som et abonnement, men vi kaller det å strømme varer. Opplevelsen av å alltid ha mer igjen av varene du bruker jevnlig i hverdagen.

Mindre matsvinn
Spar tid og penger

Når du kjøper mer av gangen, i færre og faste leveranser, direkte fra grossist eller produsent blir det gode priser. Det kan være flere hundrelapper å spare for en familie hver måned.

Samtidig slipper du å gå tom for varer du uansett bruker i hverdagen og du unngår å kjøpe for mye som kan føre til matsvinn.

Med mindre å huske på og mindre å bære hjem, blir turene du fortsatt tar til butikken hyggeligere og mer behagelige.

En enklere hverdag
Smart forsyning

Vår målsetning er at du skal tenke minst mulig på varene du trenger i hverdagen bortsett fra når du faktisk bruker dem. Varene er der når du åpner skuffen og det er alltid mer igjen.

Du beholder kontrollen og kan når som helst sjekke og tilpasse neste levering for å sikre at du får riktig påfyll av varer.

Når du får flyt i din varestrøm går det nærmest av seg selv. Vi kaller det smart forsyning.

God samvittighet
Smaker godt

Vi velger bra varer for deg som er laget av folk med lidenskap for sitt håndverk. Folk som er opptatt av å spille på lag med naturen og tar vare på menneskene som bidrar langs veien.

Vi kutter unødvendige ledd mellom deg og produsent for å redusere pris, men like mye for å minimere klimautslipp som følge av unødvendig transport, lagring og håndtering, og for å raskere finne bedre løsninger for bærekraft.

Det gjør at vi kan levere bra varer som smaker ekstra godt til en god pris.

klar for å prøve?

Lag din strøm av bra varer nå

Plukk og miks blant kaffe, te, frokost, matvarer, vaskeprodukter og mye mer til knallgode priser.

Lag din egen varestrøm her
Små valg i hverdagen
Bærkraft i praksis

Målet vårt er å gjøre det enklere for deg å leve mer bærekraftig. Vi tror at det er de mange små og enkle valgene i hverdagen som sammen utgjør den store forskjellen. Det er bærekraft i praksis.

Hvordan fungerer det?

Strømme varer steg-for-steg

Å strømme varer handler om å alltid ha mer igjen av varene du trenger i hverdagen.

Finn ut hvordan