Vi søker pappaer i tidsklemma

Vi søker pappaer i tidsklemma

Det var tidsklemma som gjorde at fire pappaer med ti barn til sammen startet Slowly. Nå er tjenesten på plass og vi ønsker å få med flere pappaer som føler trøkket fra hverdagen på kroppen.

Ideen er enkel. Hvor mange av de samme varene går du og kjøper i butikken om og om igjen? Hadde det ikke vært digg å få dem hjem på repeat?

Som gründere er vi alt annet en upartiske, men vi har testet tjenesten på oss selv i over et år og med hånden på hjertet: det er skikkelig digg å få varer på repeat. 

Fra et vareutvalg på over 120 varer, har hver av oss mer enn 20 varer på repeat. Appen er vår fjernkontroll til skuffer og skap. Der legger vi til, pauser eller fjerner varer, alt etter behov. Vi bruker mindre en tre minutter hver måned for justere kommende levering, noe vi normalt sett måtte huske å lempe hjem fra butikken i tid og utide. 

Ikke nok med det. 

Hva med retur av brukte batterier, lyspærer, småelektrisk, klær, tekstiler, glass og metall? Den evige cocktailen av glemsel, irritasjon og pes. Med Slowly putter du alt i Slowly-baggen (en bag du får med når du blir kunde) og setter den ut på trappen. Nye varer leveres og vi tar med returen i samme slengen og resirkulerer for deg.

Høres dyrt ut?

Prisen på varene du kjøper er de samme eller lavere enn det du betaler i butikken. Vi sammenligner våre priser mot relevante utsalgssted hver måned. Vi klarer å holde konkurransedyktige priser ved å kjøpe de fleste varene direkte fra produsent og kutte unødvendige ledd fra jord til bord.

Henting og levering har en pris og der tar vi betalt omtrent det samme alle andre gjør. Med tjenesten følger et medlemskap på 50kr i måneden og det skal lønne seg.

Med medlemskapet får du appen, ekstra volum-rabatter og resirkulering på dørstokken. Bare ved å kjøpe nok kaffe for en måned så har du tjent inn 50-lappen og vel så det. Og du får volumrabatt på flere varer når du kjøper i månedlige mengder.

Gratis prøvemedlemskap i 3 måneder

For å teste ut Slowly velger du et medlems-kit som inkluderer det du trenger for å komme i gang: 

  • 3 måneders prøvemedlemskap så du får oppleve tjenesten
  • Appen så du kan legge til varene du ønsker å få levert fremover
  • Slowly-baggen så du kan starte å samle for returen
  • Gratis frakt

Ingen bindingstid

Ikke ferskt eller fryst, men medlemskap, abonnement, månedlig levering og resirkulering. Det er mye nytt å ta inn med Slowly, vi vet. Derfor lar vi deg prøve gratis og vi operer ikke med bindingstid. Du kan stoppe og slette ditt engasjement når du vil uten at kostnader påløper. 

Hvorfor Slowly?

Du skal lete lenge etter en tjeneste som lar deg fylle opp skuffer og skap med det du trenger og samtidig resirkulerer for deg. Det handler om å skrelle bort unødvendigheter i livet, sakte ned farten og bruke mer tid på ting som virkelig betyr noe.

Er du som oss, en pappa i tidsklemma, så tror vi Slowly kan være noe for deg. Med et par tastetrykk tar du fullt ansvar for skuffer og skap, og resirkuleringen i heimen.

Prøv da vel. Vi gleder oss til høre hva du syns. 

 

🚀 Være med å handle annerledes med slowly? - sjekk ut hvordan det funker her

🛒 Se hva du kan få i dag? sjekk katalogen her 

..eller følg oss på Instagram, Facebook eller LinkedIn.

 


You may also like Se alle