Hva skal vi ha til middag?

Hva skal vi ha til middag? Det er kanskje det vanligste spørsmålet vi stiller oss i hverdagen. Vi starter oftest i kjøleskapet. Finner vi noe der som sjekker alle boksene?

  1. Vi har lyst på det akkurat i dag
  2. Alle i familien liker det 
  3. Tar ikke for lang tid å lage

Da har vi flaks. Har vi i tillegg alt som trengs av tilbehør så er det bingo. Da er det bare å sette i gang.

Men alt for ofte er det en eller flere ting som skurrer.

Du er tom for poteter eller ris. Pasta har du, men det spiste du i går. Du vet at du må kjøre en av ungene på trening så du rekker ikke lage kyllinglår i ovnen. Torsken går ut i morgen, men da må du lage noe annet til den i familien som plutselig har begynt å vegre seg for å spise fisk. 

Middag forblir en stor hverdagsutfordring. 

Og det mangler ikke på hjelp. Det er nok av butikker, ferdigmat, halvfabrikat, matkasser og hjemleveringer. Men de fleste av oss klarer ikke holde koken med det ene eller det andre over tid. Reiser, middagsbesøk, skole- og fritidsaktiviteter, jobbgreier, klassekontaktforpliktelser, og alt annet som bare dukker opp uten forvarsel og umulig å planlegge for.

I praksis går middagsbehovet i alle retninger, fra den ene dagen til den andre. 

Midt oppi alt dette er det en dryss av varer vi bruker jevnt og trutt. Uke etter uke, år etter år. Det er varene vi oppbevarer i skuffer og skap. På kjøkkenet, badet og på vaskerommet.

Det er varene som er fryktelig irriterende å gå tom for og som du alltid må skrive på handlelista for å huske. Kaffe, te, frokostvarer og bakevarer. Ja, egentlig alt av tørrvarer, pluss en drøss med andre ting som oljer, hakkede tomater, for å ikke snakke om oppvasktabletter, håndsåpe og vaskepulver.

Med Slowly fyller du opp skuffer og skap automatisk hver måned. Varene er der når du trenger dem og du kan kappe store deler av handlelista for alltid. Hverdagen blir plutselig litt roligere, og du kan ha fullt fokus på å løse den store evigvarende hverdagsutfordringen, middagen. 

 

🚀 Bli med å handle annerledes med slowly - sjekk ut hvordan det funker her

🛒 Se hva du kan få i dag - sjekk katalogen her 

..eller følg oss på Instagram, Facebook eller LinkedIn.

 

AbonnementFrihetHverdagIboksKaffeLommebokaPlanetenPrisRiktigmengdeSmartforsyningTidsklemma