Kjedeligere blir det ikke

Man skulle kanskje tro at vi liker forskjellige ting, men når vi tar en titt i skuffer og skap hjemme hos folk ser det forbausende likt ut. Du finner selvfølgelig de vanlige bakevarene som mel, sukker, havregryn i bakeskuffen. Du finner hakkede tomater, nudler, pasta og ris i matskuffen. Du finner kaffe, te og drikkekakao i kaffeskuffen. Du finner oppvasktabletter, oppvaskmidler og kluter i vaskeskapet. Hvis jeg fortsetter nå så sovner vi alle sammen, men tar du en titt i dine skuffer og skap hjemme, så kan du banne på at du finner de samme varene som hjemme hos naboen.

Den største variasjonen er på de egne merkevarene fra de forskjellige matvarekjedene, men innholdet er stort sett det samme. Du finner også forskjell i hushold som liker sterk krydret mat, hushold som baker mye eller hushold som spiser mye vegetar eller vegansk. Ellers er det meste likt, spesielt på basisvarene. 

Som følge har vi prøvd å finne de 50 vanligste basisvarene. Det er varene som er fryktelige irriterende å gå tom for, og som garantert må på handlelista for å ikke bli glemt. De er de kjedeligste varene som både du, jeg og naboen din bruker jevnlig og oppbevarer i skuffer eller skap.

Sjekk hva vi la til i sjappa i nyhetene for Mai.

Det verste er nok at vi alle bruker tid på å huske, handle og få hjem disse varene. Uke etter uke, år etter år. Men nå skal vi befri dere fra kjedsomheten. Ved å abonnere på disse varene blir de levert samlet hver måned, i riktig mengde, til samme eller lavere lavere pris enn i butikken. Når du abonnerer slipper du å tenke på, huske på og handle disse kjedelige varene, og du kan bruke tiden på morsommere ting. 

Sjekk hva mer du kan få på smart abonnement med Gryning

AbonnementLangvarerSmartforsyning