Hvorfor gjør det så vondt å begynne igjen ?

Uansett om du liker jobben din og sommerferien har vært terningkast 6, så er det fryktelig tungt å komme tilbake på jobb. Det er som om både kropp og sjæl vegrer seg og stritter i mot med full kraft. 

Det er det samme hvert år, men det føles ikke sånn når man står midt oppe i det. Det har vel aldri vært så ille som nå? Så går det noen dager, kanskje en uke, så letter strebet og jobbhverdagen blir levelig igjen. 

Hvis man spør "ekspertene" vil de nok komme med de åpenbare rådene på hvordan man stiller om til hverdagen: hold sommerferie-modusen gående, ta et bad etter jobb, gå barbeint, tenn grillen og invitere venner, men husk å trene. Det høres greit ut i teorien, men når kroppen helst bare vil ligge rett ut så er dørstokkmila for alle de gode idéene skyhøy. 

En klok eks-kollega var aldri på kontoret uken før hun gikk i ferie. Hun var tilgjengelig på telefon, men tok ikke møter. Det samme gjorde hun når hun var ferdig med ferien og gikk inn i første jobbuken. Hun mente det var helt nødvendig for å fungere både på ferie og jobb.  

Det høres ut som måten å gjøre det på, men det hjelper fint lite akkurat her og nå. Det får bli for sommeren 2024. Nå er det bare å fortsette den blytunge oppoverbakken med små og bestemte skritt, helt til det løsner. 

Det hjelper at det fredag og snart helg. Fortsatt god sommer !

 

🚀 Bli med å handle annerledes med slowly? - sjekk ut hvordan det funker her

🛒 Se hva du kan få i dag? sjekk katalogen her 

..eller følg oss på Instagram, Facebook eller LinkedIn.