Den nye melkemannen leverer CO2

Den nye melkemannen leverer CO2

Det er mye som har skjedd siden den gamle melkemannen leverte fersk melk på dørstokken og tok med seg tomflaskene tilbake.

Til tross for en drøss av hjemleveringstjenester der ute, tar de færreste med seg noe tilbake. Det er det ingen grunn til å fortsette med. Når vi likevel skal levere gir det mening å ta med retur, ikke minst tomme CO2-flasker

Det er mange av oss som liker boblevann og nyter fordelene ved å bruke vann fra springen og brusmaskin. Å kjøpe boblevann fra butikken er ikke bare langt mer kostbart, det er tungt å bære hjem og mest av alt svært lite bærekraftig. 

Det er ikke så ofte CO2 blir omtalt som positivt, men når det gjelder boblevann i heimen er det en no-brainer. 

En kullsyrepatron koster fra 100kr eksklusive pant og lager sirka 60 liter med boblevann. Det er under 1.70kr per liter boblevann, en tidel av prisen på en 1.5 liters PET-plast-flaske fra butikk.

Ja, du må ha en brusmaskin, men du får kjøpt en kurrant maskin for 1000 kr inkl. en CO2-flaske. Maskinen har du tjent inn allerede etter at første CO2-flasken er brukt opp. 

Trøbbelet oppstår når CO2-flasken går tom. Da må du ta turen til butikken som selger disse og du må huske å ta med de tomme patronene. Det er lettere sagt enn gjort.

Som en del av Slowly-tjenesten leverer vi CO2-flasker på dørstokken din og tar  tomflaskene i retur i samme slengen. Forbruket er forutsigbart og du justerer selv hvor mange du ønsker innfor hver levering.

Panten går av seg selv når du returnerer samme antall flasker som du mottar over tid. Vi tar alle typer av CO2-flasker i retur og AGA-flasken som vi leverer passer alle typer av brusmaskiner.

Det minner litt om den gamle melkemannen. Forskjellen er åpenbart at vi ikke leverer kumelk, men CO2 pluss 130 andre varer til skuffer og skap.

Når det gjelder returen, så gjelder det ikke vare bare tomme Co2-flasker, vi tar også med brukte batterier, lyspærer, småelektrisk, klær, tekstiler, glass og metall. 

Hver måned får du både ryddet ut og fylt opp. Vi prøver å gjøre bevisst forbruk så enkelt og behagelig som mulig, uten at det skal koste skjorta. Vi tror vi er på god vei.

 

🚀 Bli med å handle annerledes med slowly? - sjekk ut hvordan det funker her

🛒 Se hva du kan få i dag? sjekk katalogen her 

..eller følg oss på Instagram, Facebook eller LinkedIn.

 


You may also like Se alle